Thursday, December 20, 2007

Edwin Evers gaat sjoelen met Linda de Mol

Edwin Evers gaat sjoelen met Linda de Mol
(Novum) - Edwin Evers gaat maandag in zijn radioshow op Radio 538 sjoelen met Linda de Mol. Ook Anita Witzier, Albert Verlinde, Paul de Leeuw en Gerard Joling doen volgende week mee aan Sjoeling Wizz the Stars. De sterren komen niet alleen om te sjoelen, ze blikken ook met Evers terug op het afgelopen jaar.

Paul de Leeuw is ervan overtuigd dat hij van alle sterren het beste kan sjoelen en aan het eind van de week als winnaar uit de bus komt. "Wij speelden vroeger thuis altijd spelletjes met de kerst", zei hij donderdag in de ochtendshow Evers Staat Op. "We konden dan kiezen tussen klaverjassen en sjoelen en rondom was er een koud buffet. Dat kan ik donderdag zeker niet verwachten bij jullie hè?"

Ook vertelde De Leeuw dat zijn show Mooi! Weer de Leeuw van aanstaande zaterdag een ode is aan de dit jaar overleden Majoor Bosshardt, met wie hij goed bevriend was.

Sjoelen Wizz the Stars op Radio 538 duurt van maandag tot en met vrijdag.

1 comment:

Unknown said...

vr 28 dec 2007, 11:31
Anita Witzier wint sjoelspel bij Radio 538
HILVERSUM - Presentatrice Anita Witzier is vrijdag uitgeroepen tot winnaar van 'Sjoeling wizzzzzz the Stars' bij Radio 538 in het programma Edwin Evers Staat Op.

Het oer-Hollandse sjoelen kreeg afgelopen week volop de aandacht bij Evers. Hij nodigde verschillende bekende Nederlanders uit om een potje te komen spelen. Van maandag tot en met vrijdag ontving hij Linda de Mol, Albert Verlinde, Paul de Leeuw en Gerard Joling in de studio voor het spel.

Met 87 punten is de 'Sjoeling wizzzzzz the Stars-bokaal' voor Witzier . Evers organiseerde eerder 'Singing with the Stars'. BN'ers die in het dagelijkse leven niet zingen, gingen voor de microfoon staan om hun favoriete nummer te zingen.